Trailerpark Festival udvider med omfattende tech-program

Trailerpark Festival udvider med omfattende tech-program

Efter ni år som musik- og kunstfestival har Trailerpark Festival valgt at udvide programmet til sommer med et omfattende nyt teknologi-initiativ med titlen Trailerpark I/O.

I samarbejde med spiludviklere, hackere, programmører, ingeniører og startups vil tech-verdenen blive repræsenteret på Vesterbro-festivalen i form af talks, workshops, interaktionsdesign og en såkaldt hackerfest fredag den 31. juli.

»Vi vil gerne sætte fokus på hvordan teknologi kan spille sammen med kunsten og musikken. Vi har ladet os inspirere af initiativer som Sonar+ og SXSW og så gjort det til vores helt eget. Vi er meget spændte på at se, hvordan Trailerpark I/O bliver modtaget af vores publikum«, fortæller Kaave Pour, der er ansvarlig for det nye teknologiprogram.

Som en del af initiativet vil en række techvirksomheder og -kunstnere skabe visuals, livekunst og interaktive udstillingsrum, der forener festivalens musik- og kunst-lineup og gør det muligt for gæsterne at interagere med kunsten og teknologien.

Udover tech-udvidelsen lover festivalen samtidig også, at der snarligt vil blive offentliggjort yderligere navne til det i forvejen fornemme program, der byder på kunstnere som Shura, Kwamie Liv, Rangleklods, Cancer, Saint Cava, Karl William og mange flere.

Læs også: Karl William og Kwamie Liv til Trailerpark Festival – ti nye navne på plakaten

Læs også: Her er 13 danske festivaler du skal glæde dig til

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af