A new high: Taylor Swift hiver Beck og St. Vincent på scenen i Los Angeles

A new high: Taylor Swift hiver Beck og St. Vincent på scenen i Los Angeles
Foto: Taylor Swifts Instagram

Det er efterhånden kun fantasien, der sætter grænser, hvis man prøver at gætte sig til, hvem Taylor Swift hiver med på scenen under sin nuværende ‘1989’-turné, der i øjeblikket har fem stop i Los Angeles.

På det seneste har Ellen DeGeneres, Matt Leblanc, Chris Rock, Julia Roberts, Mary J. Blige og Kobe Bryant været på scenen, men i går gik Swift all in på indie-segmentet med besøg fra Beck og St. Vincent til en live-udgave af førstnævntes seneste single ‘Dreams’ komplet med en ret sej guitarsolo fra Annie Clark.

Swift-historierne popper efterhånden op på daglig basis, men hendes åbenbart bugnende vennekartotek bliver ved med at imponere. ‘1989’-turneen kører på højtryk helt ind i december, og spørgsmålet er, hvordan hulen Swift skal holde kadencen!

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En video slået op af Taylor Swift (@taylorswift) den

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af