Et år på forsædet med James Corden: Alle Carpool Karaoke-turene – rangeret

Et år på forsædet med James Corden: Alle Carpool Karaoke-turene – rangeret

Indrøm det bare. Du er også lidt en sucker for at opleve kendisserne på slap line. Allerhelst et stenkast eller to uden for deres comfort zone – eller på forsædet i den begejstrede brite James Cordens firhjulede karaoke-cirkus. Corden og hans rullende ‘The Late Late Show’-Carpool Karaoke har kørt i et år, og i den anledning har vi rangeret alle forestillingerne fra værst til bedst – lige fra de mest enerverende divaer til Stevie Wonder med ærmerne fulde af blinde-jokes, en lalleglad Chris Martin i nathue samt Adele, der spytter raplinjer som en real hiphopper. Spænd sikkerhedsselen og læs med.

14. Mariah Carey

Når alt kommer til alt, er det næsten altid bare lidt underholdende at opleve festoriginalen James Corden lokke sine celebre medpassagerer ud af deres trygge rammer (og ved samme lejlighed få revet sig selv gevaldigt med rundt i manegen). Men skal der rangeres, så lad der rangeres – og så sidder Mariah Carey på en udelt sidsteplads som det utvivlsomt mindst ophidsende karaoke-offer af slagsen.

»I’m not singing today, I was up all night« lyder det hæst fra den solbrilleklædte diva, mens hun sidder søvndyssende stille og overlader hele forsædefesten til James Corden, der ellers med Jimmy Fallon’sk ihærdighed forsøger at lokke lidt liv ud af Carey. Dog byder hun ikke på meget mere end en næsten imponerende mangel på mimik samt lidt halvhjertet kor til Corden, der diva’er igennem på hendes gode, gamle 90’er-hits. At der alt i alt kun var fem minutters skæg og ballade at skrabe sammen, og at dette var de mest lårklaskende minutter, taler egentlig nok lidt for sig selv.

13. Carrie Underwood

Lige lukt efter de solbrillebesatte stjernenykker finder vi Carrie Underwood blandt kendis-køreturenes absolutte bundplaceringer. Corden og Underwood begiver sig ud på landevejene, mens den kristne countrysangerindes hits (inklusiv en kærkommen Wham!-afstikker) brager igennem. Undervejs forsøger de under et halvakavet shoppingstop i en heldyr forretning at countryficere Corden, hvorefter Corden lokker Underwood til noget så topskørt som at holde en tone. Tilsyneladende en lidt for fjollet og grænseoverskridende leg for Underwood, men samtidig et fremragende eksempel på, hvor hul og malplaceret dåselatter kan forekomme. Med mindre der da rent faktisk findes et publikum et sted derude, som griner hæmningsløst og hujende igennem over sådan en hammerskæg leg i virkeligheden. Bevares.

Se flere ‘Carpool Karaoke’-ture på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 7 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold