Oasis genudgiver ‘Be Here Now’ med uhørt materiale og nye mix – hør ny version af ‘D’You Know What I Mean?’

Oasis genudgiver ‘Be Here Now’ med uhørt materiale og nye mix – hør ny version af ‘D’You Know What I Mean?’

Da kalenderen sagde 1997, red Oasis på en massiv britpop-bølge og udgav deres tredje album ‘Be Here Now’. Og som opfølger til gennembrudsklassikerne fra henholdsvis ’94 og ’95, ‘Definately Maybe’ og ‘(What’s the Story) Morning Glory?’, blev albummet revet ned fra hylderne (som man nu engang gjorde i de glade 90’ere).

Sidenhen har Manchester-drengene genudgivet deres første skiver i den såkaldte ‘Chasing the Sun: 1993-1997’-serie med masser af hidtil uudgivet materiale og nye versioner, og nu er turen kommet til en genudgivelse af ‘Be Here Now’. Genudgivelsen vil rumme både ’96-optagelser fra den caribiske ø Mustique samt en række b-sider, nye mix og andet tidligere uhørt materiale.

Noel Gallagher fortæller om projektet: »Som årene gik begyndte jeg at acceptere, at sangene på ‘Be Here Now’ rent faktisk var vanvittigt lange… for lange! Nogen (jeg kan ikke huske hvem) fik idéen om at gen-besøge, gen-redigere hele albummet for eftertidens skyld. Vi kom så langt som til det første track, før vi ikke orkede mere og gav op… Men det lyder fucking mega!«

Men de gav tilsyneladende ikke helt op alligevel, for ‘Be Here Now’ version 2016 lander nemlig den 7. oktober, og første skud derfra i form af en ny version af ‘D’You Know What I Mean?’ er allerede sluppet løs og kan høres herunder.

Dog skal man ikke regne med, at genudgivelsen lægger op til en regulær reunion. Mens Noel Gallagher har overvejet et enkelt show, hvis nogen kan hoste op med 30 millioner dollars, har bror Liam nøjedes med at mane alle forhåbninger i jorden med ordene: »Fuck Oasis«.

Læs også: Interview med Alex Turner: Rockstjernen er ikke død

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af