Disse ni album skal du høre i august – med Rae Sremmurd, Crystal Castles og Frank Ocean

Musikbranchen er ikke kommet helt op i omdrejninger endnu, men der er alligevel en god håndfuld augustalbum, som kan gøre op for, at sommerferien er forbi.

1. Wild Beasts ’Boy King’ (5. august)

Albummet hedder ‘Boy King’, og blandt numrene på tracklisten finder vi titler som ‘Tough Guy’, ‘Alpha Female’, ‘He the Colossus’ og ‘Eat Your Heart Out Adonis’. Der skal ikke mange flere brikker til at gennemskue, at der er maskuline kræfter på menuen på dette femte album fra Wild Beasts: Konceptet bag hele albummet er nemlig den moderne maskulinitet og den selvdestruktion, den afføder.

De første skud fra pladen vidner om mere umiddelbar legesyge på produktionssiden med masser af smæk på beatet, insisterende synthflader og metalliske vokalklange – en leg med det moderne, det maskuline og den gængse poprockskæring. I producerstolen har de britiske bæster allieret sig med John Cringleton, der tidligere har siddet i producerstolen hos blandt andre St. Vincent og Swans.

Wild Beasts kan desuden opleves live den 18. oktober i Pumpehuset.

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows
Soundvenue 1 / 9 Soundvenue