The Raveonettes vender hjem: Giver dansk koncert med School of X

The Raveonettes vender hjem: Giver dansk koncert med School of X

For mindre end to uger siden kunne vi fortælle om et nyt musikprojekt ved navn School of X. Bag navnet er det danske multitalent Rasmus Littauer, der har delt flittigt ud af sine trommeudfoldelser for blandt andre Mø, Reptile Youth og Soleima.

Nu får projektet sin egen koncert på talentplatformen Red Bull Sound Select ved siden af landsfællerne i The Raveonettes.

Sidst man så The Raveonettes på dansk grund i koncertøjemed var for to år siden. I dag har de base i L.A. på den anden side af Atlanten, hvor de for første gang stiftede bekendtskab med Red Bull Sound Select-tiltaget. Derfor vil de nu glædeligt være med i foretagendet.

Den danske pendant vil finde sted i Pumpehuset den 28. september som endnu et led i det nu internationalt anlagte talenttiltag fra energidrikgigantens side, som kickstartede på dansk grund med en koncert med Liss og Silvester tidligere i august.

Som kurator for begivenheden vil den danske designer Asger Juel Larsen stå initiativet bi. Hans designshows er notorisk kendte for bombastisk auditiv assistance, og han har selv har peget på Rasmus Littauer (og altså School of X) som et lovende navn. Ifølge designeren er der lagt op til en aften, hvor publikum vil blive blæst bagover med tilføjelsen af The Raveonettes som officielt hovednavn.

Red Bull Sound Select: The Raveonettes + School of X
28. september
Pumpehuset, København
Billetpris: 100 kr. (50 kr. ved RSVP på begivenhedens website)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af