Future og Gucci Mane slipper nyt mixtape: ‘Free Bricks: Zone 6 Edition’

Future og Gucci Mane slipper nyt mixtape: ‘Free Bricks: Zone 6 Edition’
Future. (Foto: Bennett Raglin/Getty Images)

Der hersker tilsyneladende en overordentlig høj arbejdsmoral, når Future og Gucci Mane stikker hovederne sammen. De to rappere har netop sluppet fælles-mixtapet ‘Free Bricks: Zone 6 Edition’ med seks spritnye numre – så nye, at de ved udgivelsen her til morgen ifølge Gucci Mane alle var mindre end 24 timer gamle.

»I går aftes mødtes jeg og Future i Atlanta«, lyder det fra Gucci Mane til Miss Info. »Vi ditchede vores slæng, vi bookede ikke mit sædvanlige studie eller hans sædvanlige studie. Det var som om vi vidste, vi ville flyve under radaren. Der var en positiv konkurrence i rummet. Jeg hørte ham gå ind på et vers, og så vidste jeg, jeg måtte gøre mit bedste«.

Den høje arbejdsmoral har generelt fulgt Gucci Mane, siden han blev løsladt fra fængslet tidligere på året, hvorpå han blandt andet har udgivet to album, mens album nummer tre i år, ‘The Return of East Atlanta Santa’, lander til december.

Læs også: Future og Drake slår sig atter sammen på nyt track – se videoen til ‘Used to This’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af