Mac Miller og Ariana Grande hylder kærligheden i ny video til ‘My Favorite Part’

Det var nærmest en tilbedelse af kvinden, der tidligere i år på ganske fortræffelig vis indfandt sig på Mac Millers seneste album, ’The Divine Feminine’. Omkring albummets udgivelse i september forlød det sig, at Miller havde fundet sammen med Ariana Grande, som gæster nummeret ’My Favorite Part’. Det ser sangens nye musikvideo nu ud til at bekræfte yderligere.

I hvert fald skildrer den friske billedside Miller og Grande bekende deres følelser for hinanden gennem jazzede serenader i tilstødende værelser. På trods af en skillevæg formår de unge turtelduer at komme i både sjælelig og fysisk kontakt med hinanden, inden Miller endelig tager modet til sig og smutter ind på Grandes territorie.

Læs også: Lovebirds: Se kæresteparret Mac Miller og Ariana Grande optræde med ‘My Favorite Part’

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.