Chance the Rapper afslører, hvor meget han fik for eksklusivaftale med Apple

Chance the Rapper afslører, hvor meget han fik for eksklusivaftale med Apple
Chance the Rapper.
Foto: Kevin Winter/Getty Images.

Streaming-krigen lever i bedste velgående, og de forskellige tjenester kæmper for at få prominente kunstnere med på deres side, så eksklusive aftaler på nye album kan lokke mulige abonnenter ind i folden.

Mens Kanye og Beyoncé som udgangspunkt er tilknyttet Tidal, var det Apple Music, som sidste år præsenterede nye projekter fra Frank Ocean og Chance the Rapper. Der er dog ikke nødvendigvis tale om længevarende aftaler, og i weekenden følte Chance the Rapper behov for at lægge kortene på bordet omkring sin aftale med Apple.

Apple Music fik lov til at huse Chances ‘Coloring Book’ eksklusivt i to uger, inden det blev sluppet løs på Soundcloud og andre streamingtjenester. For det fik rapperen en halv million dollars samt en reklame.

For Chance handler det om at sætte en fed streg under hans uafhængighed. »Jeg tror, at kunstnere kan opnå en masse fra streaming-krigen, så længe de forbliver i kontrol over deres eget produkt«, siger Chance blandt andet i en række tweets, som du kan læse forneden.

Læs også: Chance the Rapper donerer én million dollars til skoler i Chicago

Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos