Video: Se Gorillaz blive tvunget ud i akavet freestyle hos ‘Sway in the Morning’

Når man besøger radioshowet ‘Sway in the Morning’, bliver man udsat for – foruden et live-interview i radiosfæren – en freestyle. I går blev Gorillaz udsat for begge dele, da Damon Albarn lagde vejen forbi Sway Calloway i selskab med Twilite Tone og Pos fra De La Soul.

»Alright, fuck it. Lad os se, hvad der sker«, lyder det fra Albarn, inden han lægger lidt freestyle-sang over et funky beat. Det hele resulterer i et par akavede linjer (eller måske nærmere et par tilfældige ord) fra de øvrige herrer og nogle ret mageløse reaktioner og grineflip – og en række ansigtsudtryk, der ganske passende ville være tegneseriefigurer værdige.

Se hele interviewet herunder – tvangs-freestylen begynder cirka ved 36. minut.

Læs også: Gorillaz giver koncert i København

Annonce