Barselona annoncerer debut-ep’en ‘Drengepop’ lavet på blod, sved og Faxe Kondi

Barselona annoncerer debut-ep’en ‘Drengepop’ lavet på blod, sved og Faxe Kondi
Rasmus Theodor og Rud Aslak.

Barselona har fart på. Duoen udgav på egen hånd tre mixtapes i 2016, så blev de samlet op af et pladeselskab, Roskilde Festival fulgte efter, og nu har Rud Aslak og Rasmus Theodor annonceret deres officielle debut-ep.

Ep’en har fået titlen ‘Drengepop’, er ude den 8. september, og der er i følge bandet lagt store mænger blod, sved og Faxe Kondi i produktionen.

Som optakt har den dansksprogede popduo udsendt singlerne ‘Pige og dreng’, ‘Barcelona’ (som også var at finde på deres første mixtape) og senest ‘Alene hjem’.

Barselona udtaler til Soundvenue om ‘Drengepop’:
»Langt om længe kan vi annoncere, at vores første ep ‘Drengepop’ udkommer den 8. september. Vi har knoklet de sidste mange måneder for at få den gjort færdig, og vi glæder os til, I skal høre den! Det sidste år har budt på mange vilde førstegangsoplevelser, indtryk og koncerter, men når vi ikke har været ude og feste, har vi siddet derhjemme og øvet os på at producere vores musik. Vi håber, I kommer til at synes om de nye numre – der er lagt blod, (særligt) sved, uanede mængder Faxe Kondi og mange timer i et fugtigt kælderlokale i hvert eneste nummer«.

Hør de nye numre, når Barselona spiller på Loppen den 22. september.

Læs interview: Barselona: »Vi står ikke på scenen og bevæger vores underliv«

Sponsoreret indhold
Det lykkedes ikke, da ’Girls’ peakede …
... men nu er Sara Hjort endelig lykkedes med at komme på forkant på Lena Dunaham-fronten. Hør om hendes tv-cravings her.