Taylor Swifts ‘Look What You Made Me Do’-video slår rekord – flest Youtube-visninger inden for et døgn

Taylor Swifts ‘Look What You Made Me Do’-video slår rekord – flest Youtube-visninger inden for et døgn
Taylor Swift i videoen til 'Look What You Made Me Do'.

Selv om Taylor Swifts nye single ‘Look What You Made Me Do’ fik en ret blandet modtagelse, da den udkom i fredags, var der mange, som alligevel skulle se giraffen, da singlens tilhørende video udkom i går i forbindelse med MTV Video Music Awards. Videoen har nu lavet rekord som den video mest flest Youtube-visninger inden for det første døgn efter udgivelsen.

Videoen var en meget bogstavelig manifestering af, at den Taylor Swift, vi kender, ikke længere eksisterer, og den nye ‘rå’, latexklædte, piskesvingende udgave af Swift var noget, der virkelig trak visninger på Youtube. Hidtil har Adele holdt rekorden med lige under 28 millioner visninger til videoen til ‘Hello’, som udkom i 2015, men ‘Look What You Made Me Do’ blev vist mere end 35 millioner gange i sit første døgn på Youtube – i skrivende stund har den rundet 48.

‘Look What You Made Me Do’ er førstesinglen fra Taylor Swifts kommende album ‘Reputation’, som udkommer den 10. november.

Se eller gense videoen herunder.

Læs også: Tre ting vi undrer os over efter den nye Taylor Swift-single

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af