Bisse tager landet rundt med sit nye album til foråret

Bisse tager landet rundt med sit nye album til foråret
Bisse.
Foto: Michella Bredahl

Få er så produktive som Thorbjørn Radisch Bredkjær. I løbet af de seneste måneder har han delt de to sange ‘Bjælkehuset’ og ‘Legeaftale’ fra sit kommende album, det såkaldte barndomsalbum ‘19.6.87’, der bærer hans fødselsdato som titel, og som er hans sjette på to år.

Og nu har Bisse netop annonceret, at han til foråret drager på endnu en omfattende Danmarksturné, som tager ham forbi hele 15 danske byer i marts og april 2018, inklusiv en dato i Store Vega den 14. april.

I byer som Odense, Aalborg, Aarhus, Svendborg, Silkeborg og København kan man se frem til at høre numrene fra det efterhånden enorme bagkatalog. Og hvis hans seneste seksstjernede koncerter er nogen indikator, er der lagt i ovnen til en både folkelig og overdådig musikalsk oplevelse. Se hele tourplanen nedenfor via Bisses Facebook.

Bisse spiller sin sidste danske koncert i 2017 på Jazzhouse den 19. september. Koncerten er udsolgt.

Læs stort interview med Bisse: Bisse er det modsatte af cool: »Jeg har mistet min værdighed for længst«.