Premiere: Rapperen Nikoline skyder med skarpt mod magthaverne i ‘Flertallet er dumme’

Nikoline skabte røre i andedammen, da hun med singlen ‘Tæsk til alle’ serverede verbale lussinger til en lang række af Danmarks mest populære rappere: Både Kesi, Gilli og TopGunn stod for skud, mens rapperen også kritiserede alt fra DR Radios musikchef, Lars Trillingsgaard, til forskellige politiske partier.

Nu er Nikoline tilbage med singlen ‘Flertallet er dumme’ og en tilhørende musikvideo, som vi her har premiere på.

Over aggressive trommer går Nikolines tekst i flæsket på diverse magthavere og korruptionsskandaler – fra Dong til Danske Bank – mens hun i videoen går endnu mere direkte til værks: Bevæbnet til tænderne bruger hun en lang række af landets politikere som skydeskiver, så man ikke er i tvivl om, hvem der står for skud.

Videoen er lavet på basis af Kennedy-citatet »those who make peaceful revolution impossible make violent revolution inevitable«, og billedsiden er ifølge Nikoline »en hævnfantasi og et udtryk for folkets vrede«.

»Folk er vrede efter 20 år med den ene vanvittige skandale efter den anden. At der ikke er nogen konsekvenser ved, at magthaverne er uduelige og korrupte, ud over at de får ministerpension. Åben øjnene«, siger hun i vores nye interview om singlen, videoen og hendes generelle agenda.

Musikvideoen til ‘Flertallet er dumme’ er produceret og instrueret af Nikoline. Den er filmet af Mathias Tegtmeier og klippet af Nils Aasholm.

Læs interview: Rap-rebellen Nikoline: »Folk har truet mig over telefonen«

Sponsoreret indhold
Knivskarp krigssatire og sprængte nosser
George Clooney's nye serie 'Catch-22' har stort potentiale for at blive din næste seriekærlighed – læs her de fem største grunde til hvorfor.
C More