Hør Damon Albarn på nyt electronica-nummer – gæster produceren Nic Fanciullis ‘Saying’

Hør Damon Albarn på nyt electronica-nummer – gæster produceren Nic Fanciullis ‘Saying’
Damon Albarn.
Foto: Cassandra Hannagan/Getty Images

Den britiske DJ og producer Nic Fanciulli udgiver i næste måned sit debutalbum ‘My Heart’, og i dag har han udgivet singlen ‘Saying’. Her får han selskab af Damon Albarn, der lægger vokal til nummeret.

Damon Albarn fylder dog ikke overvejende på det energiske nummer, der primært består af arpeggiator-synths og munkelignende korstemmer. Korstemmerne er med sikkerhed også leveret af Albarn, men hans karakteristiske, lidt bedrøvede vokal titter kun frem i sangens begyndelse og slutning.

Om det kommende album har Nic Fanciulli fortalt: »Ideen om det her album opstod for omkring ti år siden. Der er sikkert blevet skrevet 300 album på den tid. Jeg har brugt så meget tid og energi på at lave det, at det nærmest er blevet en del af mig – det er blevet mit hjerte og min sjæl«.

Tidligere har Nic Fancuilli også remixet Gorillaz-nummeret ‘Ascension’ feat. Vince Staples fra albummet ‘Humanz’.

Damon Albarn spiller koncert den 4. november med Gorillaz i Royal Arena i København.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement