»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Premiere: Liima svæver over kinesiske skyskrabere i ny ‘2-Hearted’-video

Premiere: Liima svæver over kinesiske skyskrabere i ny ‘2-Hearted’-video

Liima udgiver deres andet album ‘1982’ den 3. november, og i sidste måned udgav de albummets titelnummer, der havde en animeret, dystopisk musikvideo. Nu er andensinglen klar, og med ‘2-Hearted’ følger også en musikvideo.

Ligesom forrige single er ‘2-Hearted’ et tungt, statisk nummer med overvældende, rungende synths. Musikken underbygges af den næsten hypnotiserende musikvideo, der roligt svæver højt over farverige bygninger og skyskrabere. Kontrasten mellem de mange husfacader springer dog i øjnene – der er både strømlinede glasfacader og smadrede altaner med vasketøj.

Modsætninger er netop også en del af sangens tema: »’2-Hearted’ handler om at elske to forskellige personer eller brænde for to modsatte retninger i livet på samme tid og om at acceptere situationen i stedet for at presse sig selv til at vælge«, fortæller bandets Casper Clausen i en pressemeddelelse.

Videoen er instrueret af Mariana Bisti og redigeret af Jonas Bang.