Stormzy leverer en magtdemonstration over Drakes ’4PM In Calabasas’-beat – se video

Den seneste tid har Drake interageret flittigt med UK-scenen i form af samarbejder med Skepta og Giggs samt shout outs til så forskellige rappere som AJ Tracey og Section Boyz. Nu gengælder UK-scenens måske største navn opmærksomheden.

Stormzy har nemlig lige udgivet et nummer med tilhørende video over Drakes ’4PM In Calabasas’-beat. Sangen hedder ’4PM In London’ og er en slags sejrsrunde efter et vanvittigt år, hvor Stormzy udgav albummet ’Gang Signs & Prayer’ til stor fanfare.

Drake har tit brugt sange som ’4PM In Calabasas’ eller ’5AM In Toronto’, der er opkaldt efter tid og sted, som en slags henkastede ekstranumre mellem større projekter, der mest af alt skal minde os om hans evner – hvis nu vi skulle være i fare for at glemme dem. Den formular følger Stormzy også: Han rapper om at han turnerer verden rundt (»from Serbia to Kettering!«), om at han er gået fra at sælge stoffer til at sælge musik og annoncerer, at hans andet album er på vej.

Og så hygger han sig også bare: Stormzy synger både dele af Puff Daddy og Mases ’Can’t Nobody Hold Me Down’ og J Hus’ ’Friendly’ og blærer sig med, at det var ham, der annoncerede »the biggest deal in football«, da han annoncerede Paul Pogbas skifte til Manchester United.

Det her er lyden af en rapper, der leverer en absolut magtdemonstration, selv om (eller måske netop fordi?) det lyder som om, han egentlig ikke prøver specielt hårdt.

Læs også: Se Stormzys flotte ‘Gang Signs & Prayer’-kortfilm

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS