Lil Yachty lover, at mixtape med Lil Pump lander næste år: »Eskiteeeeet!«

Lil Yachty lover, at mixtape med Lil Pump lander næste år: »Eskiteeeeet!«
Lil Yachty.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Lil Pump og Lil Yachty har allerede samarbejdet på tracket ‘Back’ fra Lil Pumps selvbetitlede debutalbum, men det ser ud til, at de to rappere langt fra er færdige med hinanden. Lil Yachty har nemlig postet et screenshot af en samtale mellem ham selv og Lil Pump, hvor de to bliver enige om at lave et mixtape, der skal udkomme næste år.

I samtalen skriver Lil Yachty: »Bro, we gotta do this tape. Drop in January or February, then go on tour«, hvortil Lil Pump svarer: »Let’s do itt«. Lil Yachty afslutter selvfølgelig samtalen med Lil Pumps signatursætning: »Eskiteeeeet!«.

På tweetet, som du kan se herunder, lover Lil Yachty højt og helligt, at mixtapet bliver en realitet – selv om emojien med de krydsede fingre naturligvis kan ses som en modsigelse. Så ja, der er mulighed for trolling. I samme omgang lover Lil Yachty også, at ‘Lil Boat 2’ (efterfølgeren til mixtapet ‘Lil Boat’ fra 2016) vil udkomme inden året er slut. Igen med de krydsede fingre.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay

Læs også: Esketit-quiz! Kan du gætte rapperen ud fra memet?

 
 
Advertisement