»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Niels Brandt har brækket foden – men The Minds of 99-turneen fortsætter

Niels Brandt har brækket foden – men The Minds of 99-turneen fortsætter
Niels Brandt på hospitalet.
Foto: The Minds of 99's Facebook.

Sport kan være farligt. The Minds of 99-frontmand Niels Brandt har brækket foden under en omgang fodbold, skriver gruppen på deres Facebook-side, men selv om foden er i gips, fortsætter bandet deres igangværende danmarksturné med nye sange fra ‘Solkongen Del 1’.

Det er en lidt trist udseende Niels Brandt, man ser liggende på Hvidovre Hospital med størstedelen af underbenet i gips, men som bandet skriver på Facebook er det jo ikke stemmen, der er brækket.

»VI SPILLER på Jægergårdsgade Aarhus i morgen (i dag torsdag, red.), men vi tager det derefter et show ad gangen. Vi aner ikke hvordan det bliver, men vi prøver, for der er så mange derude, der har glædet sig og det har vi også, da vi har haft den vildeste tour nogensinde indtil videre. Hvis vi føler, vi kan fortsætte og det giver mening, så fortsætter vi. Vi skal nok holde jer opdaterede, hvis vi aflyser noget. Niels har gips på og kommer mest til bruge krykker og sidde ned, så det bliver mildest talt nogle lidt anderledes shows, men sangene er jo sangene og stemmen er ikke brækket endnu, så vi tager et gig ad gangen«.

Med opslaget følger også et link til et lidt ubehageligt billede af Niels’ fod, inden den blev rettet ud og kom i gips. Det kan ses HER, men er virkelig ikke for sarte sjæle.

Forsangeren i Foo Fighters, Dave Grohl, brækkede også benet for to år siden under en koncert i Sverige, men det lykkedes ham at spille videre for fuld skrue. Forhåbentlig formår Niels Brandt at gøre det samme på resten af turneen.

Læs også: 10 spørgsmål til The Minds of 99 om ‘Solkongen’, store egoer og ‘Ubåd’-sangen: »Succes kan stige én til hovedet«

Advertisement