Taylor Swift deler tracklisten til ‘Reputation’ – to meget forskellige gæster er med

Taylor Swift deler tracklisten til ‘Reputation’ – to meget forskellige gæster er med
Taylor Swift
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Nedtællingen til Taylor Swifts ‘Reputation’ er godt i gang, og popstjernen har i nat delt tracklisten til det 15 numre lange album, der udkommer på fredag.

Den største overraskelse er uden tvivl, at ‘Reputation’s andet nummer, ‘End Game’, har Future og Ed Sheeran med som features – umiddelbart to ret forskellige gæster.

Swift og Sheeran har samarbejdet før på nummeret ‘Everything Has Changed’, men Future er ny for både den amerikanske og britiske popstjerne. I august så man Ed Sheeran optræde med Lil Uzi Vert til MTV Video Music Awards, og man kan måske godt frygte, at Future-samarbejdet ligeledes bliver en lidt akavet affære. Må tvivlen komme dem til gode.

Rygterne om gæsteoptrædener fra netop Future og Ed Sheeran florerede allerede efter, at Swifts ‘…Ready For It’-video udkom i sidste uge. Her så man forskellige kinesiske tegn i baggrunden, og skarpe fans oversatte dem til ‘The Future’ og ‘Eddie’.

Derudover ser det ud til, at tracklisten rummer en god håndfuld kærlighedssange, men også sange, der bygger videre på Swifts nye rå image, der blev sat i scene på ‘Look What You Made Me Do’. Titler som ‘Don’t Blame Me’ og ‘I Did Something Bad’ lyder som fortsættelser af det hævngerrige tema fra førnævnte single.

‘Reputation’ indeholder selvfølgelig også singlerne ‘Look What You Made Me Do’, ‘…Ready For It?’, ‘Gorgeus’ og ‘Call It What You Want’.

Taylor Swift ‘Reputation’:
1. ‘…Ready For It?’
2. ‘End Game’ feat. Future og Ed Sheeran
3. ‘I Did Something Bad’
4. ‘Don’t Blame Me’
5. ‘Delicate’
6. ‘Look What You Made Me Do’
7. ‘So It Goes…’
8. ‘Gorgeous’
9. ‘Getaway Car’
10. ‘King Of My Heart’
11. ‘Dancing With Out Hands Tied’
12. ‘Dress’
13. ‘This Is Why We Can’t Have Nice Things’
14. ‘Call It What You Want’
15. ‘New Year’s Day’

Læs også: Tidslinje: Hvornår begyndte hele verden at hade Taylor Swift?

3 days until #reputation

Et opslag delt af Taylor Swift (@taylorswift) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.