Kultfilmen ‘Super Fly’ genindspilles – Future leverer soundtracket og producerer filmen

Kultfilmen ‘Super Fly’ genindspilles – Future leverer soundtracket og producerer filmen
Future.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Blaxploitation-filmen ‘Super Fly’ fra 1972 er ikke verdens mest kendte gangsterdrama, men filmen har et trofast kultfølgeskab, især på grund af det funky soundtrack, der blev leveret af soullegenden Curtis Mayfield. Tekstuniverset på albummet kan nærmest ses som en slags forløber til gangstarap. Nu er en genindspilning på vej, og det lader til, at filmen meget logisk skal moderniseres med nogle hiphopelementer.

Instruktøren bag genindspilningen er Director X, der ganske vist kun har stået bag én tidligere spillefilm, ‘Across the Line’ fra 2015, men han har instrueret adskillige musikvideoer, især til hiphopsange. Blandt hans mest populære videoer er ‘Fancy’ af Iggy Azalea, ‘Hotline Bling’ af Drake og ‘Yeah!’ af Usher feat. Lil Jon & Ludacris. Deadline skriver, at Director X har sat Joel Silver, Future og Steven R. Shore til at producere filmen, hvor sidstnævnte er søn af 1972-filmens producer, Sig Shore.

Future er dog ikke kun producer på filmen, han skal også følge Curtis Mayfields fodspor og kuratere soundtracket. Der er også snak om at få 21 Savage involveret i filmen, men det vides dog ikke helt i hvilket omfang. Hvis man skal stole på billedet nedenfor fra Director X’s instagram, ser det dog ud til, at 21 Savage allerede er med på den, og i billedet ser man også hiphopproduceren Zaytoven.

Trevor Jackson og Jason Mitchell (Eazy-E i ‘Straight Outta Compton’) skal spille de to hovedroller.

Læs også: Kendrick Lamar laver soundtracket til den nye ‘Black Panther’-film – hør ny single med SZA