Tyler, The Creator mener, at han bør vinde Grammy’en for bedste rapalbum frem for Kendrick eller Jay-Z

Tyler, The Creator mener, at han bør vinde Grammy’en for bedste rapalbum frem for Kendrick eller Jay-Z
Tyler, the Creator.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Tyler, The Creator-albummet ‘Flower Boy’ er nomineret i Grammy-kategorien ‘bedste rapalbum’, og selv om han er oppe mod Kendrick Lamars ‘Damn’, Jay-Z’s ‘4:44’, Rapsodys ‘Laila’s Wisdom’ og Migos’ ‘Culture’, fejler selvsikkerheden ikke noget hos Tyler.

I den nyeste udgave af podcasten ‘The Shane Show’ er Tyler, The Creator gæst, og han bliver spurgt om, hvorvidt han tror, han kommer til at vinde Grammyen for bedste rapalbum på søndag. Hans svar er kort og kontant: »Ja«.

Tyler siger, at selv om han forventer at vinde, kommer han ikke til at forberede en tale, fordi han gerne vil dele sine ufiltrerede følelser. Han siger også, at han synes, ‘Flower Boy’ bør vinde over både ‘4:44’ og ‘Damn’:

»Jeg elsker Jay, men fuck, du har rigeligt med Grammys, makker. Og jeg elsker Kendrick, og jeg synes ‘Damn’ var virkelig god. […] men fuck, han er nomineret til seks andre Grammys. Lad ham få en af dem. […] Jeg synes, det ville være fedt hvis jeg vandt, for det er noget anderledes. Der er ikke andre, der laver musik for dem, de folk – jeg vil ikke engang kalde dem sære, for jeg synes det er et letkøbt ord, men folk som mig. Folk som mig er sjældent deroppe. Hvis jeg vinder noget, vil de føle, de har vundet noget. Jeg føler, det er ved at være på tide«.

Hør hele podcasten nedenfor – Grammy-diskussionen starter præcis 49 minutter inde.

Annonce