The Minds of 99 udgiver akustisk version af ‘Hurtige hænder’ – annoncerer ekstrakoncerter

The Minds of 99 udgiver akustisk version af ‘Hurtige hænder’ – annoncerer ekstrakoncerter
The Minds of 99 i Store Vega. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

The Minds of 99 er her, der og alle vegne disse dage – aktuelle med pladen ‘Solkongen’, i biograferne med dokumentaren ‘Stor som en sol’ og med en nyligt annonceret danmarksturné, hvortil billetterne går som varmt brød.

Nu er der endnu mere godt nyt fra den danske fitnesspunk-gruppe. I dag har de sluppet en liveversion af ‘Hurtige hænder’, der er hentet fra københavnernes selvbetitlede 2014-debutalbum. Indspilningen stammer fra P3-programmet ‘Moyo Live’ fra sidste måned, og den har nu netop ramt diverse streamingtjenester. En øm udgave, hvor man for alvor kan mærke nerven og indlevelsen i Niels Brandts vokal.

Udover den akustiske lille perle er The Minds of 99 også klar med gode nyheder til de fans, der ikke nåede at få billetter til gruppens Aarhus- og Københavnkoncert. Tidligere på ugen annoncerede de en ekstrakoncert på Store Vega den 28. december, og nu topper de turnéen med en yderligere koncert på Train den 24. november.

Få overblik over den opdaterede turnéplan (der har den seneste plade, ‘Solkongen’, som omdrejningspunkt) og hør den nye version af ‘Hurtige hænder’ herunder.

Læs også: The Minds of 99 var tæt på at smuldre: »Går det for stærkt? Kan vi det her?«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Solkongen’-turné 2018
8/11 Sønderborg, Sønderborghus
9/11 Silkeborg, Kedelhuset
10/11 Kolding, Godset
14/11 Randers, Turbinen
15/11 Esbjerg, Tobakken
16/11 Odense, Posten
22/11 Aalborg, Skråen
23/11 Aarhus, Train
24/11 Aarhus, Train – ekstrakoncert
27/12 København, Store Vega
28/12 København, Store Vega – ekstrakoncert

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af