Se Ariana Grande, Fallon og The Roots spille ‘No Tears Left to Cry’ på Nintendo Labo-instrumenter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er et vant segment i The Tonight Show, at Jimmy Fallon og The Roots spiller musik på legetøjsinstrumenter med en musikalsk gæst. Dette var også dagsordenen, da Ariana Grande var forbi for at synge ‘No Tears Left to Cry’, men denne gang var der et twist.

I stedet for blot at bruge traditionelle legetøjsinstrumenter, brugte de Nintendos nye satsning, Nintendo Labo, en række pap-accessories til Nintendo Switch med tilhørende programmer.

Nintendo har selv kun udgivet ét musikinstrument i denne serie: Et lille legetøjsklaviatur. Men på The Tonight Show har de været kreative og lavet andre instrumenter, blandt andet ud af Nintendos pap-robotdragt og fiskestænger – samt lidt pap andetsteds fra.

Ifølge videoens beskrivelse er alle instrumenter udelukkende lavet ud af pap og Nintendo Switch-konsoller. Hvordan “Captain” Kirk Douglas får fiskestangen til at lyde som en guitar er dog et spørgsmål, som det ikke er særlig let at svare på.

Læs også: Ariana Grande og Mac Miller har slået op

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af