Anderson .Paak gennemgår ‘Bubblin’ linje for linje hos Genius

Den energiske charmetrold Anderson .Paak udgav sidste måned singlen ‘Bubblin’, der markerede, at han for alvor var klar til at indtage hiphoppens store rækker. Genius har nu udgivet en video, hvor .Paak gennemgår sangen.

Først fortæller han om det tætpakkede, ‘Toxic’-klingende beat, som han fik tilsendt af Jahlil Beats i en pakke med »omtrent 3000 beats« – men netop dette beat stak ud.

Derefter fortæller han bar for bar, hvad der gik gennem hans hoved, da han skrev teksten. Han forklarer blandt andet ganske kækt linjen »I’ma take your mama to the Marriott and wear it out« med, at der er mange enlige mødre, og mødre har også brug for at have det sjovt.

Han snakker også om, hvordan han vil huskes i eftertiden med henvisning til linjen »Let ’em know all about me when I’m dead and gone«, samt hans forkærlighed for 70’er-r’n’b, da han gennemgår linjen »Hit the cadence with my young bitch, Isaac Hayes, Billy Ocean«.

Læs også: Anderson .Paak crowdsurfer under energisk ‘Bubblin’-optræden hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows