Jamaika på fri fod annoncerer debutalbum – hør den nye single ‘Abu Debe’

Jamaika på fri fod annoncerer debutalbum – hør den nye single ‘Abu Debe’
Jamaika.

Det er ingen hemmelighed, at Jamaika har siddet i fængsel de seneste år: En video dokumenterede hans første fridag i to år, han leverede et telefonvers til Ung Cezar og sendte en fanhilsen fra isolationscellen. Men nu er han ude (det skete omkring juni), og på rapperens Instagram har man stille og roligt kunnet se, at der var ting på vej. De er her så nu med den nye single ‘Abu Debe’ og en masse nyheder.

Tracket er et melankolsk trap-nummer om at klare sig på gaden – »Hvis de tar’ dig med de kilos, tar’ du straffen« – og det er lavet sammen med Jamaikas nye faste producer Mike Lowrey, som ret genialt har opkaldt sig efter Will Smiths figur fra ‘Bad Boys’-filmene komplet med et sample som tag.

De to har lavet ‘Abu Debe’ og er nu ved at skabe den lyd, som skal foldes helt ud på Jamaikas kommende debutalbum, som nu er annonceret, dog uden nogen fast udgivelsesdato.

Om en uge lander musikvideoen til singlen, som er optaget i Dubai – dén kan du få en lille forsmag på nederst.

“ABU DEBE” ude nu på alle tjenester. (Link i bio)

A post shared by Ace (@jamaikaofficiel) on

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.