Young Thug udgiver nyt album i morgen – se alle de medvirkende

Young Thug udgiver nyt album i morgen – se alle de medvirkende

Young Thug forstår at fejre fødselsdag. I morgen fylder Atlanta-rapperen 27 år, og det kan han fejre til tonerne af sit eget, spritnye album ’Slime Language’.

Young Thug afslørede for et par timer siden via Instagram, at han slipper sit nye album »On my BIRTHDAY«. Opdateringen rummer desuden et billede, der sandsynligvis er coveret til ’Slime Language’, samt en oversigt over alle de medvirkende på pladen, som tæller Lil Uzi Vert, Lil Duke, Lil Baby, Jacquees, Tracy T, Hidoorah, Dolly, Lil Keed, Strick, Nechie, Trapboy Freddy og Karlae – sidstnævnte er desuden også Thuggerens kæreste.

Så sent som i april udgav Young Thug sit seneste projekt i form af ep’en ’Hear No Evil’. ‘Slime Language’ er i modsætning til dette – og til alle Young Thugs tidligere mixtape-udgivelser – blevet annonceret som et studiealbum, hvilket dermed bliver Thuggerens allerførste af slagsen.

Læs også: Nicki Minajs ’Barbie Dreams’ har lige kastreret din yndlingsrapper

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

On my BIRTHDAY

Et opslag delt af SEX!! (@thuggerthugger1) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af