Offset vinder angiveligt Cardi B tilbage med julegaver for over 100.000 dollars

Offset vinder angiveligt Cardi B tilbage med julegaver for over 100.000 dollars
Cardi B og Offset på den røde løber til American Music Awards. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Cardi B havde en god jul. Den Grammy-nominerede rapper har lagt en video af hendes omfattende gavehøst, der tæller værdier for op mod 230.000 dollars, på sin Instagram Story. Men vigtigst af alt har hun angiveligt taget Offset tilbage, efter parret annoncerede deres skilsmisse tidligere på måneden.

Ifølge Page Six har Offset stået for knap halvdelen af Cardi B’s gaver til en værdi af op mod 106.000 dollars – og det var åbenbart, hvad der skulle til, for at vinde hende tilbage. Offset forærede hende blandt andet tre Birkin tasker, som Cardi B glad viser frem på sin Instagram, såvel som smykker, adskillige Christian Louboutin sko og yderligere to Chanel håndtasker.

Offset har forsøgt at vinde Cardi B tilbage hele måneden, hvor han blandt andet har gjort kur til hende på Instagram. Han tog sit bejleri til nye højder, da han valgte at afbryde B’s koncert i Los Angeles for at forære hende massevis af roser med ordene »tag mig tilbage«.

Den gang så det sort ud for Offset, men efter det stor julegaveræs skulle Cardi B have tilgivet sin (eks)mand. Ifølge Page Six er parret fløjet til Hawaii, hvor Cardi B skal spille koncert, men rejsen skulle angiveligt også fungere som en bryllupsrejse nummer to.

Læs også: Årets 25 bedste udenlandske sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af