UK-rapperen Little Simz annoncerer nyt album – hør den soulede single ‘Selfish’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den britiske rapper Little Simz har netop annonceret et nyt album. Navnet er ‘Grey Area’, det udkommer 1. marts på hendes eget label Age 101, og det er hendes trejde album. Samtidig med annonceringen har UK-artisten også udgivet singlen ‘Selfish’, der gæstes af sangeren Cleo Sol og bliver akkompagneret af en flot video.

Little Simz har vist sig som et af de helt store talenter fra England, siden hun gav os gåsehud med debutalbummet ‘A Curious Tale of Trials + Persons’ i 2015. Hun har en evne til både at fortælle personlige historier på en poetisk måde, samtidig med at hiphoppens typiske kant og aggression aldrig går tabt. Samtidig har Simz også altid leget med sin soulede side, og det er netop dén del af hendes lyd, der dominerer den nye single ‘Selfish’.

Little Simz er samtidig en del af en britisk bølge af kunstnere, der ikke lader sig definere af klassiske genrestørrelser som grime eller hiphop, og hvor der også er plads til en række kvindelige artister som dancehall-rapperen Stefflon Don, den hårdtslående Flohio og selvfølgelig Simz selv.

I 2018 imponerede rapperen med singlerne ‘101FM’, ‘Offence’ og ‘Boss’, der alle kommer med på albummet ‘Grey Area’, og det samme gør den nye, soulede single ‘Selfish’ selvfølgelig også.

Læs også: Little Simz vil sprænge fordommene: »Jeg fik at vide, at det jeg lavede, var godt af en pige at være«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af