Cardi B deaktiverer sin Instagram efter Grammy-sejr

Cardi B deaktiverer sin Instagram efter Grammy-sejr
Cardi B til Grammys.
Foto: Emma McIntyre/Getty Images

Søndag aften var en fest for Cardi B: Hun vandt en Grammy for Bedste Rapalbum, virkede til at være tilbage med Offset og optrådte majestætisk med ‘Money’.

Nu ser det dog ud til, at der har været en bagside af medaljen. Cardi B har i dag deaktiveret sin Instagram-konto, og ud fra en video, hun lagde ud inden da (se forneden), virker det til, at hun har modtaget sin del negative kommentarer på de sociale medier efter sejren.

»Jeg ser en masse bullshit i dag, og jeg så en masse lort i aftes – og jeg er træt af det lort. Jeg arbejdede hårdt for mit album«, siger Cardi og fortsætter: »Jeg låste mig inde i studiet i tre måneder. Nogle gange var der fire dage i træk, hvor jeg ikke sov i min egen seng, gravid«.

Cardis Twitter er dog stadig åben, og her har hun blandt retweetet lykønskninger fra kolleger som Chance the Rapper, Lil Kim, Remy Ma og Missy Elliott.

Læs også: Nå, Cardi B og Offset er vist sammen igen – snaver på Grammys røde løber

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold