Lady Gaga var årets meme-maskine til Grammy Awards

Lady Gaga var årets meme-maskine til Grammy Awards
Lady Gaga på Grammy-scenen.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Endnu en prisuddeling, endnu en bunke memes. I nat var det tid til årets Grammy Awards, og her dagen derpå virker internettet til at gå mest i selvsving over Lady Gaga, som gav den fuld gas under sin optræden med ‘Shallow’.

Det er ét øjeblik fra den optræden, som nu er blevet til sit helt eget meme. Helt til slut stiller Lady Gagy sig nemlig i en klassisk rockstjernepositur, og mens kameraet zoomer ind, og guitaren ringer ud, giver popstjernen det blik, som altså nu går internettet rundt. Et universelt blik, som kan bruges til lidt af hvert.

Ovenstående er dog ikke Grammy-showets eneste Gaga-meme. Husker du Oscar-showets Nicole Kidman-meme i 2017? Hvor skuespilleren klappede som en sæl? Det her er ikke helt samme kaliber, men der er alligevel nogen, der undrer sig over, hvorfor Lady Gaga klapper på en måde, der ligner, at hun næsten slår sig selv med den ene hånd.

Læs også: Hvad var meningen med Post Malones og Red Hot Chili Peppers’ fælles Grammy-optræden?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold