Elton John møder sit ‘Rocketman’-alias i overraskende ’Your Song’-duet

Elton John møder sit ‘Rocketman’-alias i overraskende ’Your Song’-duet
Elton John og Taron Egerton i Cannes.
Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Elton John i duet med … Elton John? Det var næsten det, der var tilfældet, da Elton John i søndags overraskede sit publikum i Sussex ved at få selskab af Taron Egerton på scenen. Sammen gav de en øm duetversion af Elton Johns udødelige kærlighedsklassiker ’Your Song’ – hvilket unægteligt ligner at være en ganske rørende oplevelse for begge parter.

Paramount Pictures har delt et lille klip fra duetten, hvor Elton deler opmuntrende nik til sit filmmæssige alias, som han skyder sangen i gang. Ifølge filmens musikproducer, Giles Martin, har Elton endda selv tidligere udtalt, at han aldrig nogensinde har hørt nogen synge sine sange bedre end Egerton – og det lader bestemt også til at være en ren og skær fornøjelse for de to at dele balladen på scenen.

Læs anmeldelse: ‘Rocketman’: Bjergtagende musical skærer Elton John ud i pap

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold