SiR og Kendrick Lamars ‘Hair Down’ er en hyldest til weed, biler og den californiske sol

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Baby, I’m just tryna let my hair down«, summer SiR i omkvædet på sin nye single med Kendrick Lamar, og dén sætning indkapsler egentlig hele sangens stemning. Det handler om at slå håret ud, læne sig tilbage, tage et hvæs af en joint og slappe helt af.

Det lyder måske ikke som det mest sindsoprivende koncept for en sang, men i TDE-sangeren SiRs hænder bliver den her stil sublimt smooth – dovent på den helt rigtige måde. Man får ærligt talt lyst til selv at lægge pligterne fra sig og døse i solen.

Derudover hjælper det selvfølgelig også, at sangeren har verdens måske bedste rapper med på sangen. Kendrick Lamar giver til gengæld en tilbageholden og ukarakteristisk afslappet præstation, hvor han rammer sangens tema perfekt med linjer om »psychedelic views and infinity pools«.

Kendrick lader, med andre ord, SiR eje sangen – og sidstnævnte får virkelig vist, at han er TDE-crewets nok mest undervurderede medlem (sorry, Jay Rock).

Læs også: Her er 26 udenlandske album, vi glæder os helt vildt meget til i anden halvdel af 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af