Intimt cover af Ed Sheeran og Justin Biebers ‘I Don’t Care’ er ret fantastisk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ja ja, Ed Sheeran og Justin Biebers ‘I Don’t Care’ var og er stadig et gigantisk hit, men jeg har altså tidligere skrevet lidt om, hvorfor jeg synes, det i grunden er et ret kedeligt nummer.

De der lidt puttenuttede korvokaler og det milde dancehall-beat var simpelthen for meget af det gode. Måske kompositionen ville gøre sig bedre i lidt nedskalerede rammer?

Om man er til det ene eller andet, har vi nu fået et bud på, hvordan ‘I Don’t Care’ lyder i en helt simpel guitar-og-vokal udgave. Det er britiske Rex Orange County, der har været forbi BBC’s Live Lounge, hvor han spiller en helt intim og ret fabelagtig udgave af pophittet, hvor guitarens afdæmpede facon og den naivt følsomme stemme får ‘I Don’t Care’ helt ned på jorden. Her er der noget nerve på spil.

Rex Orange County spillede på NorthSide i 2018, og han har tidligere lavet musik med Tyler The Creator og spillet koncerter med Frank Ocean som hyret live-musiker. Vi har tidligere anbefalet ham med en af vores ‘Hold øje med’-features, og lige i øjeblikket er et nyt album faktisk for døren. Rex’ nye album ‘Pony’ udkommer 25. oktober, og vi har allerede fået den herlige single ’10/10′.

Læs også: Mød NorthSide-aktuelle Rex Orange County: Blid r’n’b med Frank Ocean og Tyler, The Creator som fans

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af