Snoop Dogg har en professionel joint-ruller ansat på fuld tid


Det er ikke nogen hemmelighed, at Snoop Dogg er svært glad for marijuana. Alligevel kom det som lidt af en overraskelse under The Howard Stern Show, da rapperen fortalte, at han faktisk har en fuldtidsansat, hvis eneste opgave er at rulle joints til Snoop og hans venner.

Det var Seth Rogen, som også var inviteret med i studiet, der fik Snoop til at fortælle om stillingen, da han selv har oplevet den profenssionelle joint-ruller (P.B.R, Proffesional blunt roller, red.) i aktion, når han har hængt ud med rapperen – en decideret ærefrygtindgydende oplevelse:

»Han ved præcis, hvordan han skal forstå udtrykket i folks ansigt, når det virker som om, de gerne vil have en joint. Og hvis de har lyst, så giver han dig en!«, sagde en storgrinende Rogen.

Snoop Dogg fortalte også, at stillingen som udgangspunkt er fuldtid og betaler omkring 40 til 50.000 dollars om året, svarende til mellem 265.000 og 335.000 danske kroner. Som Snoop selv udtrykker det: »Hvis du er fantastisk til noget, som jeg har brug for, så hyrer jeg dig«. Stillingen giver naturligvis også ubegrænset adgang til så meget pot, man måtte ønske, mens man får lov til at rejse rundt med Snoop med alt betalt.

Senere i programmet vendte Snoop tilbage til et af sine yndlingsemner, nemlig at trolle 6ix9ine for at være verdens største stikker: »Jeg har hørt om folk, der stikker hinanden, stikker deres organisationer. Men han stak aldrig organisationer udover sin egen. Den motherfucker sang som Aretha Franklin«.

Læs også: Se Lady Gaga falde af scenen under vild dans med fan

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold