Beastie Boys og Spike Jonze annoncerer ny dokumentar: ’Beastie Boys Story’

Beastie Boys og Spike Jonze annoncerer ny dokumentar: ’Beastie Boys Story’
Beastie Boys i 2004. (Foto: Scott Gries/Getty Images)

Historien om Beastie Boys er klar til at blive fortalt i levende billeder. Den ikoniske instruktør Spike Jonze har nemlig i samarbejde med de grundlæggende Beastie Boys-medlemmer Adam Horowitz og Michael Diamond (eller Ad-Rock og Mike D, om man vil) skabt dokumentarfilmen ’Beastie Boys Story’.

Dokumentaren om de legendariske hiphop-originaler får IMAX-premiere den 3. april, hvorpå den lander til streaming via Apple TV+ den 24. april.

Filmprojektet voksede ud af Jonze og Beastie Boys’ samarbejde omkring fotobogen ’Beastie Boys’, der udkommer den 17. marts. Bogen tager os igennem billeder, som Jonze har skudt af gruppen gennem tiden – blandt andet fra optagelserne til den uforglemmelige musikvideo til ’Sabotage’, som Jonze instruerede for drengene i 1994. Bogen følger op på ‘Beastie Boys Book’, som Jonze og Beastie-gutterne udgav i 2018 med 600 sider spækket med billeder og interviews.

Jonze udtaler sig knivskarpt og ømt om samarbejdet i en ny pressemeddelelse: »Jeg skylder Beastie Boys meget. Engang trak de mig ud af et brændende skib, og en anden gang hjalp de mig med at snyde til en college-eksamen for at komme ind på Florida State. Så det var et sandt privilegium at få lov at genforenes med dem og hjælpe dem med at fortælle deres historie«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af