Soundvenue Filmcast – særudgave: Oscar-diskussion med høj nørdefaktor

Soundvenue Filmcast – særudgave: Oscar-diskussion med høj nørdefaktor

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne særudgave af Soundvenue Filmcast afløser filmredaktør Jacob Ludvigsen for en kort stund den sædvanlige vært Martin Bunk ved podcast-roret og nørder Oscar-optakt med to af landet største eksperter på den front: Soundvenues egen Mads Kjær Larsen og Lars B. Frahm fra filmfestivalen CPH PIX.

Hvem vinder de vigtigste priser den 22. februar? Har Oscar et race- og kønsproblem, som mange har råbt op om de seneste uger?  Og hvilken type show kan vi se frem til, når Neil Patrick Harris debuterer som vært?

Når du har lyttet til podcasten, kan du gå ind og gætte på alle vinderne i vores store Oscar-quiz, og har du brug for ekstra inspiration, kan du tjekke vores ekspertpanel, hvor syv filmeksperter kommer med deres vinderbud i alle kategorier.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.