Soundvenue Filmcast: Christian Tafdrups polariserende ’En frygtelig kvinde’ og… ’Star Wars’!

Soundvenue Filmcast: Christian Tafdrups polariserende ’En frygtelig kvinde’ og… ’Star Wars’!
Star Wars: The Last Jedi..Rey (Daisy Ridley)..Photo: Industrial Light & Magic/Lucasfilm..©2017 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Christian Tafdrups kønssatire ’En frygtelig kvinde’ er den mest provokerende danske film længe, og der er ingen tvivl om, at den kommer til at dele vandene.

Det gør den også i den nye Soundvenue Filmcast, hvor vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich opdeler sig i to lejre i holdningen til filmen om et forholds udvikling fra boblende forelskelse til kvindens totale udslettelse af sin svage mand.

Mere enige er trioen, når det kommer til den ventede, ottende installation i Star Wars-franchisen: ’The Last Jedi’. Der har været drama bag kulissen i stjernekrigsuniverset, men bemærkelsesværdig ro på bagsmækken omkring Rian Johnsons opfølger til ’The Force Awakens’, og podcasterne diskuterer naturligvis, om det afspejler sig i den film, der nu har ramt de danske biografer. Til sidst diskuterer de også filmens afsluttende twists – men bare rolig: De advarer grundigt først.

Allerførst står den på den sædvanlige an- og afbefalingsrunde, hvor både det nye ’Black Mirror’, ’Broad City’ og ’Easy’ kommer i spil.

Soundvenue Filmcasts temamusik er komponeret af Jonas Colstrup.