Meet the Carters i Standard #27: Jay-Z og Beyoncé er USA’s yndlingsfamilie

Meet the Carters i Standard #27: Jay-Z og Beyoncé er USA’s yndlingsfamilie
The Carters aka Beyoncé & Jay-Z (Foto: Raven Varona/Parkwood/PictureGroup)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Kærligheden vandt! Hurra!

Efter Beyoncé forarbejdede Jay-Z’s utroskab med frigørelsesalbummet ‘Lemonade’, og Jay-Z derefter krøb overbevisende til korset med en undskyldning på ‘4:44’, er USA’s yndlingspar igen forenet i kærlighed på ‘Everything Is Love’: Fællesalbummet der, sigende nok, er udgivet under navnet The Carters.

Albummet kom som en stor overraskelse, og ankommer desuden meget belejligt i forhold til lørdagens koncert i Parken. Men hvor meget af deres store triologi af ægteskabskrise-album har egentlig været ægte, og hvad har været iscenesat? Lykkes Carter-parret med at skabe kronen på værket med ‘Everything Is Love’? Og, måske allervigtigst: Hvor genial er Beyoncé lige som rapper?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard sammen med Soundvenue-skribenten (og Jay/Bey-eksperten) Maibritt Enevoldsen, der har skrevet en artikel om parrets ‘Apeshit’-video, der er filmet på Louvre i Paris.

Derudover: Hafnia Zoo er aflyst, Nas og Molo har udgivet nye album – og XXXTentacion er død på tragisk vis.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af