Tom Hardy gør sig selv til Bond-kandidat med kryptisk kommentar

Tom Hardy gør sig selv til Bond-kandidat med kryptisk kommentar

Selvom Daniel Craig er blevet tilbudt et svimlende højt beløb for at blive i rollen som agent 007, tyder det mere og mere på, at den britiske skuespiller har lagt mesteragenten bag sig. Det puster selvfølgelig liv i rygterne om de mulige arvtagere til rollen som James Bond, og nu har Tom Hardy muligvis bekræftet, at han er i spil til rollen.

I et interview med The Daily Beast fortæller Hardy om hans rolle i castingræset ved… slet ikke at ville italesætte det: »Der er et ordsprog omkring os i skuespilsbroderskabet, der lyder, at hvis du taler om det, så er du helt automatisk ude af ræset«. Hardy, der er aktuel i HBO-serien ‘Taboo’, understreger yderligere, at »hvis jeg nævner det, så er det væk«.

Hardy bliver igen aktuel i de danske biografer i juli, når han spiller med i Christopher Nolans ‘Dunkirk’. Netop Nolan, som han tidligere har arbejdet sammen med på ‘Inception’ og ‘The Dark Knight Rises’,  dedikerede skuespilleren en del taletid til, da han gerne ser ham instruere en Bond-film i nærmeste fremtid:

»Jeg tænker over, hvad den næste film i denne franchise kan blive, og jeg mener, at når du nævner en som Christopher Nolan, så er det en meget stærk figur at bringe ind i den verden, som ville formå at bidrage med noget nyt og skabe noget særligt«.

Hvor tæt Hardy egentlig er på at lande rollen, ved vi stadig intet om. Men det lyder, som om skuespilleren er en reel kandidat.

Læs mere: Fra longshot til favorit: De bedste bud på en ny James Bond

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af