Se Adam Drivers Kylo Ren vende tilbage i endnu en morsom ‘Undercover Boss’-spoof ved ‘Saturday Night Live’

For fire år siden lagde Adam Driver internettet ned, da han for første gang medvirkede i ‘Saturday Night Live’s ‘Undercover Boss’-spoof i karakter som Kylo Ren.

Og da hans ‘Star Wars’-tørn nu er slut efter sidste års ‘The Rise of Skywalker‘, var det selvfølgelig kun passende, at han gik undercover en sidste gang, for at afdække arbejdsforholdene som ansat hos Imperiet – denne gang i forklædningen som praktikanten Randy.

Som Kylo Ren selv vedkender, har han ikke helt levet op til sit løfte om at ændre de intense arbejdsforhold på grund af »personligt drama« – mordet på hans far (Han Solo), mordet på sin chef (Snoke) og sin besættelse af Rey – og det viser sig da også hurtigt, at han til trods for kompetent forklædning har noget svært ved at give slip på sin indre vrede og levere en overbevisende: »Ok boomer«.

Gårsdagens ‘Saturday Night Live’ markerede tredje gang, Adam Driver indtog værtsrollen på showet, og i sin åbningsmonolog gjorde skuespilleren alt for at overbevise om, hvor chill han egentlig er. Driver er lige nu i gang med sin Oscar-kampagne for sin rolle i ‘Marriage Story‘, hvor han blandt andet skal konkurrere med storfavoritten Joaquin Phoenix (‘Joker’).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af