Blev Will Smith bedt om at forlade Oscar-showet? Der er delte meninger

Blev Will Smith bedt om at forlade Oscar-showet? Der er delte meninger

Efter stigende kritik af, at Will Smith fik lov til at blive i Dolby Theatre, efter han slog Chris Rock på scenen, lød det forleden lidt diffust fra Oscar-akademiet, at Smith faktisk blev bedt om at forlade showet, men nægtede.

Den påstand betvivlede mange. Hvem var det præcis, der bad ham forlade salen? Blev han bedt om det direkte eller gennem sine pr-repræsentanter? Og hvorfor var det i givet fald en anmodning og ikke en ordre?

Branchemediet Variety rapporterer gennem anonyme kilder med indgående kendskab til hændelserne i søndags, at akademiets chefer ikke direkte bad Will Smith om at smutte, men at akademipræsident David Rubin og direktør Dawn Hudson kom med forespørgslen gennem stjernens pr-ansvarlige.

En anden kilde beretter, at den ansvarlige for selve showet, producer Will Packer, til gengæld fortalte Smith umiddelbart efter episoden, at de gerne ville have, at han blev.

Det bliver dog afvist af en anden kilde til Variety, men måske bliver vi klogere, når Packer medvirker i programmet ‘Good Morning America’ fredag morgen amerikansk tid.

Efterhånden står det dog klart, at Will Smith ikke direkte blev bedt om at forlade salen. De nærmere detaljer kommer måske for en dag i den undersøgelse, Oscar-akademiet har igangsat.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af