Tommy Hilfiger og Gigi Hadid laver forlystelsespark til kommende modeshow

Tommy Hilfiger og Gigi Hadid laver forlystelsespark til kommende modeshow

Den amerikanske designer Tommy Hilfiger er ikke en mand, der tænker småt eller konservativt. For som fortsættelsen på en perlerække af spektakulære modeshows, der blandt andet tæller et fodboldstadium og en swimmingpool, vil det kommende AW16-show blive afholdt på New Yorks berømte Pier 16 – og det stopper ikke der. Hilfiger vil bygge en forlystelsespark kaldet ‘Tommy Pier’, der ifølge Women’s Wear Daily både vil have et stort pariserhjul, forskellige spil og selvfølgelig et overflod af mad.

Udover at danne ramme for AW16-kollektionen, vil den ekstravagante showscene også vise og fejre den kollektion som Tommy Hilfiger netop har lavet sammen med modellen Gigi Hadid.

Gigi Hadid i Tommy Hilfiger x Gigi Hadid-kollektionen (se resten af kollektionen nedenfor)
Gigi Hadid i Tommy Hilfiger x Gigi Hadid-kollektionen (se resten af kollektionen nedenfor)

Modeshowet skal eftersigende kunne holde 2.000 gæster, hvoraf halvdelen vil være Hilfiger-fans fremfor presse. I tilfælde af, at du som inkarneret fan dog ikke bliver inviteret, kan du også se med fra din stue, da Tommy Hilfiger live-streamer showet. Umiddelbart efter showet vil både efterårskollektionen og Gigi Hadid-samarbejdet blive sat til salg.

Tommy Hilfiger er altså en del af de brands, som også inkluderer Burberry, der har meldt ud, at forbrugerne fremadrettet vil kunne købe deres kollektioner, det øjeblik den sidste model forlader catwalken.

Det kommende Hilfiger-modeshow løber af stablen den 9. september, og dagen efter bliver ‘Tommy Pier’ åbnet op for offentligheden med blandt andet en Gigi Hadid-popup-shop, en vintage Tommy Hilfiger-butik og en pladebutik.

Læs også: Tommy Hilfiger genopliver 90’erne – sammen med Urban Outfitters

tommyhilfigerxgigihadid8 
tommyhilfigerxgigihadid 
tommyhilfigerxgigihadid7 
tommyhilfigerxgigihadid6 
tommyhilfigerxgigihadid14 
tommyhilfigerxgigihadid5 
tommyhilfigerxgigihadid13 
tommyhilfigerxgigihadid4 
tommyhilfigerxgigihadid12 
tommyhilfigerxgigihadid3 
tommyhilfigerxgigihadid11 
tommyhilfigerxgigihadid2 
tommyhilfigerxgigihadid10

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af