Let Me Play Your Guitar

Som musiker er der givetvis ikke noget mere nervepirrende end at udsende sin første udgivelse. Vil man få ros, vil man blive slagtet – eller bare forbigået i tavshed. Når talen falder på danske Let Me Play Your Guitars selvudgivne ep ‘Doing Rainbows’, er første punkt dog lykkeligvis mest aktuelt.

Bag foretagendet står Jeppe og Emil Davidsen, der på den fem numre lange udgivelse betræder velkendte stier i folkrock-territorier. Og hvis man er nede med Fleet Foxes af slænget af følsomt ternede skjorter, ja er risikoen for, at man vil blive lokket i harmoni-fordærv af Let Me Play Your Guitar overhængende. Hvilket duoens succes på Det Elektriske Barometer med den melodisk velafrundede lejrbåls-schlager ‘400 Lies’ understreger.

Skal man være hård, kan man godt anklage brødreparret for at skue hunden lidt rigelig med hårene. Men så igen: Hvem kan sige nej til den akustiske uptempo-sag ‘Beauty’, der udover at vække minder om landsmændene fra No and the Maybes lyder som om, den er fremavlet en solbeskinnet sommerdag med strå i hatten og sand mellem tæerne. Eller den mere hymniske ‘The Room’ hvor omkvædets tostemmige vokaler slanger sig ømt omkring hinanden som håndmalede arabesker. Og i kraft af disse og andre numres ubesværede og smittende melodiøsitet tvivler undertegnede ikke på, at Let Me Play Your Guitar nok skal blive til noget.

Let Me Play Your Guitar. 'Doing Rainbows'. Ep. Egen udgivelse.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af