Sufjan Stevens annoncerer første album i fem år

Sufjan Stevens annoncerer første album i fem år

Sufjan Stevens har i de fem år, der er gået siden ‘The Age of Adz’, arbejdet med blandt andet ballet, dokumentarfilm om rodeo og produceret mere julemusik, men til marts udkommer hans syvende album. ‘Carrie & Lowell’ er opkaldt efter hans mor og stedfar og kommer til at indeholde 11 numre – udgivelsesdatoen hedder den 30. marts.

Ifølge pressemeddelelsen kommer det nye album til at handle om »liv og død, kærlighed og tab, og kunstnerens kamp for at få skønhed og det grimme ved kærlighed til at give mening«. Sufjan Stevens vender med dette album tilbage til sine folkrødder, hvilket også kan høres i nedenstående albumtrailer, hvori man får den første bid af det nummer, som lægger navn til resten af pladen.

Sidst vi for alvor hørte til Stevens var det som en tredjedel af projektet Sisyphus, der sidste år sendte et selvbetitlet debutalbum på gaden.

‘Carrie & Lowell’
1. ‘Death With Dignity’
2. ‘Should Have Known Better’
3. ‘All of Me Wants All of You’
4. ‘Drawn to the Blood’
5. ‘Fourth of July’
6. ‘The Only Thing’
7. ‘Carrie & Lowell’
8. ‘Eugene’
9. ‘John My Beloved’
10. ‘No Shade in the Shadow of the Cross’
11. ‘Blue Bucket of Gold’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af