Global-groove: Hør førstesinglen fra Den Sorte Skoles kommende album

Global-groove: Hør førstesinglen fra Den Sorte Skoles kommende album

Den Sorte Skole har netop sluppet den første single fra deres kommende fjerde album, som har fået titlen ‘Indians & Cowboys’ – og altså ikke ‘Lektion #IV’, som man måske kunne have forventet. Singlen hedder ‘Heli Yosa’ og er både groovy, psykedelisk, dansabel og inspireret af dub og mellemøstlig musik. Du kan høre den nedenfor og samtidig se det flotte albumcover.

‘Indians & Cowboys’ udkommer 26. oktober, og på duoens (i øvrigt meget betagende) website skriver de:

»Det er ikke en ‘Lektion IV’, men en samling individuelle tracks, der udvikler det samplebaserede univers fra ‘Lektion III’ mod endnu mere ekstremt territorie – flere samples, flere rå og spontane energier og mere komplekse kompositioner. Forvent alt fra nakkevridende tribal-bangere til mellemøstlige funky grooves, forvrængede støjinfernoer og smukke pianoture. ‘Indians & Cowboys’ er som en farverig og kaotisk repræsentation af den konfliktfyldte verden, vi lever i anno 2015!«

Den_Sorte_Skole-Indians_and_Cowboys

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af