Se Bon Ivers fantastiske optræden hos Jimmy Fallon – spiller nyt nummer, ‘8 (circle)’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wauw… Der er noget helt specielt i vente, når Bon Iver i starten af februar giver to danske koncerter i Den Grå Hal. Det blev bekræftet, da Justin Vernon og co. i går gav en gåsehudsfremkaldende optræden i Jimmy Fallons talkshow.

Bon Iver spillede et helt friskt nummer i form af ‘8 (circle)’ fra det kommende album ’22, A Million’, og som gearet på scenen antyder, er projektet langsomt drevet over i synthesizerens rige. Det er dog ikke på bekostning af de store følelser, og Vernons vokale udfoldelser rammer lige i solar plexus – specielt, når nummeret rammer det uundgåelige klimaks mod slutningen.

Det er dog ikke bare Vernon, der gør tricket – han har et kor med, de andre musikere deltager, og der leges i stor stil med den menneskelige stemme som et instrument. Den gennemsyrer det hele i et hav af former og farver. Noget Vernon helt klart har arbejdet på sammen med sin nye ven, Francis and the Lights.

Læs også: Omsider: Bon Iver annoncerer det nye album ’22, A Million’ – lyt til to nye numre her

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af