En eller anden idiot kastede en citron på Ariana Grande under hendes Coachella-optræden

En eller anden idiot kastede en citron på Ariana Grande under hendes Coachella-optræden
Ariana Grande til Billboard Women In Music 2018. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

I de forgangne weekender gav Ariana Grande to af de vigtigste koncerter i karrieren, da hun var på plakaten som en af de tre store headlinere til årets Coachella Festival i USA. Her fik hun besøg af både *NSYNC og Justin Bieber.

Til sådan noget vil man helst ikke forstyrres alt for meget, men under søndagens koncert skete der alligevel noget ret mærkeligt: En eller anden forkvaklet sjæl fra publikum kastede en citron på popstjernen, mens hun bevægede sig rundt på scenen sammen med sine dansere.

Grande bevarede fatningen, men kommenterede på situationen: »That’s ’cause one of ya’ll threw a lemon at me, shit«, lød det fra scenekanten, måske med henblik på det lille ‘oh’, hun udledte.

Det vides ikke, hvem der kastede citronen og hvorfor, men internettet spekulerer i, at det har noget med Beyoncé at gøre – grundet ‘Lemonade’ kan man ikke komme uden om, at den gule citrus for evigt vil hænge symbolsk sammen med Beyoncé.

I sidste uge gik der nemlig rygter om, at Grande blev betalt dobbelt så meget for sine Coachella-optrædener som Beyoncé gjorde i 2018, men de rygter blev i fredags (altså inden koncerten) afkræftet af The Blast. Så er der tale om en Beyoncé-fan, der havde set sig sur på Grande (men altså ikke læst nyhederne)? Eller måske en Beyoncé-fan, som ville rette noget af rampelyset mod sit eget idol?

Én ting er sikkert: Det var en idiot, der kastede den citron. Sådan noget gør man bare ikke.

Læs også: Se Justin Bieber gæste Ariana Grandes koncert på Coachella

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af