Drake sælger duftlys, der dufter af Drake

Drake sælger duftlys, der dufter af Drake
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Her kommer juleønsket, du ikke vidste, du havde.

Drake har aldrig været bleg for at vise sin forfængelighed, og det understreges nu med den amerikanske rapper og forretningsmand nye duftlys-produktserie, hvor en af varianterne simpelthen dufter af ham selv.

Tilbage i juni løftede Drake sløret for den nye duftlys-produktserie, der bærer det beskedne navn Better World Fragrance House. Ifølge Complex kommer lysene på hylderne, så det passer med julehandlen. Om det også gælder for Danmark, vides ikke.

Udover den Drake-duftende variant, der har fået navnet Carby Musk, er der fire andre dufte: Sweeter Things, Williamsburg Sleepover, Good Thoughts og Muskoka.

Som om det ikke skulle være nok, er duftlysende ikke de eneste produkter, Drake har på bedding. På sin Instagram har rapperen også netop annonceret et samarbejde med Nike kaldet NOCTA.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NOCTA skal ifølge Hypebeast være inspireret af Drakes kreative proces i nattetimerne og af gademodescenen i Toronto, London og Paris. Kollektionen ser ud til at bestå af dunjakker og tracksuits i gul og sort, og den lander i Nikes webshop den 18. december.

Samarbejdet følger op på det ‘Certified Lover Boy’-merch, som Nike og Drake droppede i sidste måned – og som stadig er i salg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af