‘Jurassic World’-aktuelle Chris Pratts uimodståelige komiske højdepunkter

Charme og drengerøvsattitude. Det er svært ikke at holde af ’Jurassic World’-stjernen Chris Pratt. De her ti klip viser hvorfor.

1. ‘Parks & Rec’-bloopers

Chris Pratt gav som den luddovne Andy Dwyer liv til en af de bedste karakterer i ’Parks & Recreation’, og det samme er tilfældet i seriens urkomiske blooper reels. Pratts medspillere kæmper forgæves for at holde masken, mens skuespilleren ryger ud af syrede tangenter og langt væk fra manuskriptet. »I was born … with a full head of hair and a full head of teeth«, siger han med dødsens alvor, mens mundvigene tvinger sig opad bag Nick Offermans frodige overskæg.

Det er umuligt at overse Pratts komiske talent i ’Parks & Recreation’, men det tjener til Marvel og James Gunns ros, at de så en actionhelt i den omvandrende, slipseklædte selvparodi – også selv om han før havde smidt kilo til roller i ’Moneyball’ og ’Zero Dark Thirty’.

Soundvenue 1 / 9 Soundvenue